mandag, april 09, 2007

Bøsser og baseball

Hvis du er typen der elsker søde feel-good film som "Pretty Woman", "En kort en lang" og den slags romantiske komedier, så er ”The Broken Hearts Club” lige noget for dig!

En uskyldig punker med hang til veltrænede kroppe, en psykologistuderende, der tænker for meget og lever for lidt, og en skuespiller der altid ender med at stjæle de andres kærester, er blandt de mange farverige bøsser, der udgør vennekredsen omkring Dennis.

Dennis er en lovende filmfotograf og hans farverige venner er det eneste – hvor belastende de end kan være ind imellem - der gør hans liv som single udholdeligt. Han elsker dem, men de gør ham også vanvittig. Han hader dem, men kan ikke forestille sig et liv uden dem. Han kan ikke få et øjebliks fred for dem, men til gengæld er de der altid, når han har brug for dem. Men først da en tragedie rammer gruppen, bliver venskabet for alvor sat på en prøve...


Dennis spilles af Timothy Olyphant (Gone in 60 Seconds, Deadwood), mens John Mahoney (bedst kendt som Frasier's far, Martin Crane) og Dean Cain (Superman i serien Lois & Clark) ses som vennerne i denne charmerende, varme og romantiske komedie, der tager tidsånden lige på kornet.

Køb filmen via cd-wow

Ingen kommentarer: