lørdag, august 12, 2006

Pink Generation

I San Francisco i Californien er spørgsmålet, om bøsser og lesbiske skal have lov til at gifte sig og have børn, ikke til debat. For i en by, hvor en fjerdedel af indbyggerne er homoseksuelle, bliver børn af homoseksuelle forældre ikke opfattet som studieobjekter. Her er det blevet en livsstil for homoseksuelle at få børn. Den første generation af børn er uden problemer vokset op hos lesbiske mødre, der var pionererne på området. En unge kvinde fortæller dog, at da hun selv sprang ud som lesbisk, var der mange homoseksuelle, der tog afstand fra hende, og det gik op for hende, at mange homoseksuelle helst ville have "normale", det vil sige heteroseksuelle børn, fordi det beviste over for omverdenen, at de var gode nok som forældre.

Udsendelsen er en fransk dokumentar fra 2005, som bliver vist søndag d. 13. august, kl. 20 på DR 2.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes det var rystende at se hvordan nogle af de feminiske mødre indoktrinerede deres børn til at det var bedre at blive homo end hetero og at kvinder er overlegne i forhold til mænd. Stakkels børn og modsat diskrimination!

Favntag sagde ...

Det er et godt spørgsmål, som jeg ikke kan svare på, men jeg kan da henvise dig til Regnbuefamilier.dk som sikkert kan hjælpe dig med dit spørgsmål:

Se mere på:
http://www.regnbuefamilier.dk/familieliv/skriverier/regnbuefamilierdk.html